keyboard_arrow_leftپوستر همایش

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی از برگزاری کارگاه های آموزشی مجازی در چهارمین همایش ملی فنآوريهاي نوين صنعت ساختمان در خبر داد.
به گزارش ستاد خبری چهارمین همایش ملی فنآوريهاي نوين صنعت ساختمان، محمدرضا اخوان عبداللهیان در نشست خبری چهارمین همایش ملی فناوری های نوین صنعت ساختمان که صبح امروز در محل این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه این همایش صرفاً مختص استان خراسان رضوی نیست، بلکه یک همایش فراملی است، اظهار داشت: این همایش، فرصتی مناسب برای ترویج مباحث توسعه پایدار در بحث ساختمان سازی است و بی شک حضور رسانه ها در انعکاس رویدادهای این همایش می تواند بسیار موثر باشد.
وی تصریح کرد: این همایش بصورت دو سالانه برگزار می شود و بستری را جهت حضور تمامی اندیشمندان و متخصصان مرتبط با صنعت ساختمان فراهم می آورد و اساساً می تواند منجر به ارتقاي وضعیت محیط زیست و کیفیت ساخت و ساز و مباحثی چون کاهش آلودگی هوا و دستیابی به توسعه پایدار باشد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی این همایش را مسیری جهت اجراییکردن اقدامات موثر در حوزه پژوهش، آموزش و … ذکر کرد.
وي در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: کشور ما به شدت از بحث آلودگیهای زیست محیطی رنج میبرد و ما در صنعت ساختمان با هدر رفت منابع انرژی زیادی مواجه هستیم که تأثیر آن را میتوان در زندگی مردم مشاهده کرد.
اخوان عبداللهيان در ادامه رویکردهای این همایش را توسعه پایدار، ساختمان پایدار، ساختمان سبز، سیستمهای هوشمند ساختمانی و …، عنوان کرد و افزود: این محورها موضوعاتی است که میتواند در بحثهای آینده کشور آنها را فعال کرد.
وي همچنین به افتتاح نمایشگاه فنآوریهای نوین صنعت ساختمان در حاشيه این همایش اشاره کرد و گفت: اين نمايشگاه در حاشيه همايش برگزار ميشود و آخرين دستاوردها و فنآوریهای صنعت ساختماني ايران و جهان را به نمایش میگذارد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی، در ادامه از برگزاری این همایش به صورت مجازی در پنج استان کشور خبر داد و اظهار داشت: همزمان با برگزاری این همایش در مشهد مقدس، در استانهای فارس، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، اصفهان و هرمزگان شاهد برگزاری تمامی دورههای آموزشی همایش به صورت مجازی هستیم.
وی با بیان اینکه در چهارمین همایش ملی صنعت ساختمان ده کشور خارجی حضور دارند، کشورهای آلمان، ترکیه، چک، روسیه، اسپانیا، سوئد، کره جنوبی، فنلاند، ارمنستان و مجارستان را از جمله این کشورها برشمرد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی با اشاره به مقالات ارسال شده به دبیرخانه این همایش اظهار داشت: بيش از 135 مقاله به این همایش ارسال شده است که بعد از بررسیهای به عمل آمده، 60 مقاله پذيرفته شده و 30 مقاله برتر به صورت پوستري در نمايشگاه منتشر شده و در معرض ديد عموم قرار ميگيرد.
وي از تفاهم دبيرخانه چهارمين همايش فنآوريهاي نوين صنعت ساختمان با پايگاه علمي ISC خبر داد و گفت: با توجه به اينكه در چهارمين دوره همايش فنآوريهاي نوين صنعت ساختمان مقالات متعدد و مختلفي در حوزه آخرين فنآوريهاي روز جهان در حوزه ساختوساز ارائه ميشود، لازم است براي انتشار اين مقالات راههاي مختلف و متعدد به كار گرفته شود تا عموم علاقهمندان و متخصصان بتوانند از اطلاعات اين مقالات استفاده كنند.
وي افزود: بر همين اساس و طبق هماهنگيهاي انجام شده توسط دبيرخانه همايش، مجوز انتشار مقالات در سايت رسمي ISC اخذ شد تا تمامي مقالات در «پایگاه استنادی علوم جهان اسلام» (Islamic World Science Citation Center) درج شوند، بايد به اين نكته هم اشاره كرد كه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) یک سامانه اطلاعرسانی علمی است که در صدد تجزیه و تحلیل مقالات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علمسنجی معتبر اسلامی میباشد.
اخوان عبداللهيان تأكيد كرد: با درج مقالات چهارمين دوره همايش ملي فنآوريهاي نوين صنعت ساختمان در اين پايگاه علمي قطعاً اعتبار اين همايش بالاتر رفته و متخصصان و صاحبنظران بيشتري ميتوانند در اين رابطه به تجزيه و تحليل و تبادل نظر بپردازند.
وي با اعلام اينكه يكي از اهداف اين همايش نهادينهكردن آموزش مجازي و كاهش هزينههاي آموزش ميباشد، اظهار داشت: آموزش مجازي يكي از بهترين راههاي صرفهجويي در مصرف انرژي است و همين موضوع نشان ميدهد كه چهارمين دوره همايش به شكل كاملاً جدي به موضوع توسعه پايدار و مديريت انرژي پرداخته است. آموزش مجازي باعث صرفهجويي در وقت، هزينه و انرژي افراد ميشود و از طرفي هم باعث كاهش ترافيك كه از معضلات جوي امروز در جامعه ماست ميگردد.
وي با بیان اینکه برگزاری کارگاههای آموزشی به صورت مجازی از دیگر نقاط برجسته این همایش است که در چند استان و برای اولینبار در این سطح و به صورت آنلاین اجرایی میشود، اظافه كرد: در اين دوره از همايش به وسيله كميته علمي همايش، برنامهريزيهاي دقيقي انجام شده تا اين كارگاهها با محتواي علمي بالا و محوريت توسعه پايدار برگزار شود، براي اين كارگاهها نيز از متخصصان داخلي و خارجي دعوت به عمل آوردهايم تا آخرين دستاوردهاي علمي اين حوزه را در اختيار عموم متخصصان و علاقهمندان قرار دهند.
عضو هيأت سياستگذاري چهارمين همايش ملی فنآوريهاي نوين صنعت ساختمان خاطرنشان كرد: در اين دوره از همايش با هماهنگيها و تلاشهاي كميته علمي، بيش از 35 كارگاه آموزشي به همراه چند پنل آموزشی برگزار ميشود و اين به غير از سخنرانيهاي شخصيتهاي مهم و معتبر علمي كشور در مراسم افتتاحيه و اختتاميه است.